Procedure lid worden

 1. Tuin met huisje op het oog?
  Als je een huisje koopt op Tuinwijck wordt je lid van de vereniging. Bekijk alvast de statuten en het huishoudelijk reglement zodat je weet wat dat betekent. Een van de voorwaarden om lid te mogen worden, is dat je woont in de gemeente Groningen.
 2. Heb je met de huidige eigenaar een deal kunnen sluiten?
  Maak de koop nog niet definitief. Je hebt eerst toestemming van het bestuur nodig om lid te kunnen worden. Tevens worden er door het bestuur twee schouwrapporten gemaakt, waarbij gekeken wordt of de tuin en het huisje voldoen aan de statuten en het huishoudelijk reglement.
 3. Kennismakingscommissie.
  Deze commissie adviseert het bestuur of aspirantleden een geschikt lid zijn. De voorzitter zorgt ervoor dat je een afspraak kunt maken met kennismakingscommissie. In de praktijk komt het er op neer dat ze met je delen wat er als lid van je verwacht wordt.
 4. Overdracht.
  Als de schouwrapporten akkoord zijn en de kennismakingscommissie adviseert positief, dan kan de overdracht plaatsvinden. Hierbij zijn jij als koper, de verkoper en het bestuur aanwezig. De overdrachtskosten zijn € 121,00 – zowel door koper als verkoper te voldoen.
 5. Welkom op Tuinwijck! 

Huisjes te koop

Op Tuinwijck werken we niet met een wachtlijst. Het heeft dus geen zin om het bestuur hierover te mailen. Wil je je interesse kenbaar maken? Dan adviseren wij je om in de informatiekast bij de ingang van Tuinwijck een briefje op te hangen of deze website regelmatig te bekijken.

Momenteel zijn er geen huisjes te koop.

Te koop aangeboden Huisje 118:

Riant tuinhuis te koop met een heerlijke veranda met veel avondzon en uitzicht op de moestuinen. 

Ook achter het huisje zit je helemaal prive met veel licht en lucht.

De voortuin heeft (bloeiende) struiken, planten en bloemen, terwijl in de achtertuin fruit en kruiden worden gekweekt.

Er zijn 2 slaapkamers, er is een woonkamer met keukentje, schuur en toilet.

Prijs: n.o.t.k. 

Informatie en afspraak om te komen kijken via: eeffeenstra@hotmail.com

error: Deze inhoud is beschermd !!
Scroll naar boven