Huisjes te koop

Op Tuinwijck werken we niet met een wachtlijst. Het heeft dus geen zin om het bestuur hierover te mailen. Wil je je interesse kenbaar maken? Dan adviseren wij je om in de informatiekast bij de ingang van Tuinwijck een briefje op te hangen of deze website regelmatig te bekijken.

De advertentie van dit tuinhuis kun je hier downloaden.

Tuinhuisje Jaap

Momenteel zijn er geen huisjes te koop.

Te koop aangeboden (nr 56)

Op een rustig en zonnig gelegen plek staat deze goed onderhouden tuinhuis voorzien van een bloementuin aan de voor- en achterkant van het huisje.

Binnen in het huisje is een woonkamer met een keuken en een aparte kamer voor extra opslag.

In de schuur is ruimte voor tuingereedschap.

Prijs vanaf € 25.000,–

Voor meer info : R. Uni  (email : r.uni@home.nl)

Huisje verkopen?

Wil jij jouw tuinhuis te koop aanbieden? Laat de voorgenomen verkoop dan weten aan de voorzitter, die zal je verdere instructies geven met betrekking tot de verkoopprocedure van V.V. Tuinwijck. Vergeet hierbij niet je tuinnummer te vermelden.

Om je tuinhuis ook te koop aan te bieden op deze website, is het fijn als je het volgende meestuurt:

 • korte beschrijving van hetgeen je aanbiedt (tekst zonder opmaak!)
 • eventueel wat je vraagprijs is
 • hoe kunnen geïnteresseerden contact met je opnemen?
 • een aantal foto’s (in .jpeg, .png of .jpg formaat!)

Procedure lid worden

 1. Tuin met huisje op het oog?
  Als je een huisje koopt op Tuinwijck wordt je lid van de vereniging. Bekijk alvast de statuten en het huishoudelijk reglement zodat je weet wat dat betekent. Een van de voorwaarden om lid te mogen worden, is dat je woont in de gemeente Groningen.
 2. Heb je met de huidige eigenaar een deal kunnen sluiten?
  Maak de koop nog niet definitief. Je hebt eerst toestemming van het bestuur nodig om lid te kunnen worden. Tevens worden er door het bestuur twee schouwrapporten gemaakt, waarbij gekeken wordt of de tuin en het huisje voldoen aan de statuten en het huishoudelijk reglement.
 3. Kennismakingscommissie.
  Deze commissie adviseert het bestuur of aspirantleden een geschikt lid zijn. De voorzitter zorgt ervoor dat je een afspraak kunt maken met kennismakingscommissie. In de praktijk komt het er op neer dat ze met je delen wat er als lid van je verwacht wordt.
 4. Overdracht.
  Als de schouwrapporten akkoord zijn en de kennismakingscommissie adviseert positief, dan kan de overdracht plaatsvinden. Hierbij zijn jij als koper, de verkoper en het bestuur aanwezig. De overdrachtskosten zijn € 121,00 – zowel door koper als verkoper te voldoen.
 5. Welkom op Tuinwijck! 
error: Deze inhoud is beschermd !!