Huisjes te koop

Helaas zijn er momenteel geen huisjes te koop.

Huisje verkopen?

Wil jij jouw tuinhuis te koop aanbieden? Laat de voorgenomen verkoop dan weten aan de voorzitter (voorzitter@tuinwijck.nl), die zal je verdere instructies geven met betrekking tot de verkoopprocedure van V.V. Tuinwijck. Vergeet hierbij niet je tuinnummer te vermelden.

Om je tuinhuis ook te koop aan te bieden op deze website, is het fijn als je het volgende meestuurt:

 • korte beschrijving van hetgeen je aanbiedt
 • een aantal foto’s
 • eventueel wat je vraagprijs is
 • hoe kunnen geïnteresseerden contact met je opnemen?

Verkoop advertentie 29

Leuk tuinhuisje en tuin op Tuinwijck te koop! Groningen, Helperzoom 8.
Je kunt alleen lid worden van de tuinvereniging Tuinwijck als je in de stad Groningen woont. De grond blijft eigendom van Tuinwijck, je koopt dus alleen het huisje en het schuurtje. Zie voor het reglement de website van Tuinwijck.

– Het huisje heeft een keukentje met gastoestel (twee grote gasflessen erbij), stromend water en warm water via een geiser.
– Er liggen twee zonnepanelen op het dak met 2 accu’s (onderhoudsvrij) in het huisje
– Houtkachel met dubbelwandige rookafvoer
– Eettafel met 4 stoelen
– Koelkast
– Tweepersoonsbed 140/200 zonder matras
– Bankstel
– Verschillend tuingereedschap
– Aggregaat

Richtprijs bieden vanaf 27.500 euro.
Graag alleen contact opnemen bij serieuze belangstelling. Bel/mail me gerust om te komen bezichtigen of voor meer informatie. Kijken mag, maar je mag op Tuinwijck nooit zonder toestemming een tuin in als het hekje niet open staat.

Het gaat om huisje 29. Deze zit aan het spoor.

friedavdt@gmail.com
0615544122

Procedure lid worden

 1. Tuin met huisje op het oog?
  Als je een huisje koopt op Tuinwijck wordt je lid van de vereniging. Bekijk alvast de statuten en het huishoudelijk reglement zodat je weet wat dat betekent. Een van de voorwaarden om lid te mogen worden, is dat je woont in de gemeente Groningen.
 2. Heb je met de huidige eigenaar een deal kunnen sluiten?
  Maak de koop nog niet definitief. Je hebt eerst toestemming van het bestuur nodig om lid te kunnen worden. Tevens worden er door het bestuur twee schouwrapporten gemaakt, waarbij gekeken wordt of de tuin en het huisje voldoen aan de statuten en het huishoudelijk reglement.
 3. Kennismakingscommissie.
  Deze commissie adviseert het bestuur of aspirantleden een geschikt lid zijn. De huidige eigenaar zorgt dat je een afspraak kunt maken met kennismakingscommissie. In de praktijk komt het er op neer dat ze met je delen wat er als lid van je verwacht wordt.
 4. Overdracht.
  Als de schouwrapporten akkoord zijn en de kennismakingscommissie adviseert positief, dan kan de overdracht plaatsvinden. Hierbij zijn jij als koper, de verkoper en het bestuur aanwezig. De overdrachtskosten zijn €96,50 – zowel door koper als verkoper te voldoen.
 5. Welkom op Tuinwijck!