Huisjes te koop

Huisje 103

 

 

 

 

 

In april 2014 kocht ik dit huisje, er was veel achterstallig onderhoud en ik heb er in 3 jaar tijd een heerlijk plekje van gemaakt. Nu ga ik het weer achterlaten omdat ik een ander huis (met tuin!) krijg. Ik heb er altijd van genoten en ik hoop dat ik dat weer door mag geven aan jou!

In de tuin zijn veel heesters en er is een vijvertje, een stukje gras en een plaatsje waar je kunt zitten. Er is tot laat in de avond zon. De inventaris en het tuingereedschap horen grotendeels bij het huisje.

 

 

Woonkamer/slaapkamer/keuken/toilet
Ik heb er 1 ruimte van gemaakt, waar je kunt slapen, leven, koken. Ik heb er een keukentje ingemaakt en er is een toilet. Er staat een lekkere slaapbank die ik voor je laat staan (als je wilt), een tafel, stoelen, een bank. Keukeninventaris is ook aanwezig.
Ik heb een zonnepaneel (12V) voor licht, en gas om op te koken.  De koelkast kan op gas en 12 V. Er is ook een gaskachel aanwezig (werkt goed) en een ZibroKamin kachel, voor als het koud is.


 

 

 

Schuurtje
Achter het huisje bevindt zich nog een schuurtje met tuingereedschap, de kussens voor de stoelen etc. Ook is er een buitenkraantje.


 

 

 

 

Vraagprijs is 12.500 euro
Voor meer informatie en bezichtiging:
Tineke Priester: 06 10208135
tinekepriester@planet.nl

 

===============================================================================

Geïnteresseerd in een van deze huisjes?
Neem dan ook contact op met de beheerder overdrachten via tuinwijck@tuinwijck.nl en lees de regels voor aankoop van huisjes en het lidmaatschap van VV Tuinwijck.

Pin It